Bath, Liverpool & London med tog - 7 dage

Nyd en spændende 7 dages togrejse til Bath, Liverpool og London og se nogle af de kendte steder og seværdigheder .
Nogle af turens højdepunkter er en heldagstur med bus til Stonehenge og landsbyen Lacock, der bl.a. blev brugt i Harry Potter filmene, en Magical Mystery Tour i Beatles' Liverpool, besøg i Cavern Club og Beatles Story, og en musical i London.

Turen inkluderer:
- 6 overnatninger på 4* hoteller (5* kan bestilles mod tillæg)
- 6 x morgenmad
- BritRail Travel Pass – med togkørsel inden for en 8-dages periode.
- Beatles Magical Mystery Tour m. bus i Liverpool
- Entré til Cavern Club i Liverpool
- Entré til Beatles Story i Liverpool
- Heldagstur m. bus til Stonehenge og Avebury stencirkler, Lacock Village og Castle Combe i Cotswolds.
- Billet til musical i London

- 2 nætter i Bath
- 2 nætter i Liverpool
- 2 nætter i London

Bemærk: Vi kan ikke garantere 100% at alle hoteller er i gå-afstand fra stationerne. Evt. transport til hotel er for egen regning.

Vi booker også gerne jeres flybillet.
Turen kan forlænges.
 

 
Priser er pr. person i DKK  dobb.værelse     

enkeltværelse     

2017: 1 - 31 aug fra kr. 10.200 Få et tilbud
2017: 1 - 30 sep fra kr. 9.300 Få et tilbud
2017: 1 okt - 31 dec fra kr. 9.100 Få et tilbud
2018: 1 jan - 31 mar fra kr. 9.200 Få et tilbud
2018: 1 apr - 31 maj fra kr. 9.600 Få et tilbud
2018: 1 - 30 jun fra kr. 10.000 Få et tilbud
2018: 1 - 31 jul fra kr. 10.200 Få et tilbud
2018: 1 - 31 aug fra kr. 10.500 Få et tilbud

Dag 1: Bath

Ankomst til London og med tog fra centrum til spabyen Bath der har rødder helt tilbage til Romertiden. Den er en smuk by med bygninger fra 1700-tallet, små butikker, der bl.a- sælger antikviteter og kunsthåndværk. Tag evt. på en sightseeingtur i byen med bus og besøg de romerske bade, pumperummet, Royal Crescent med de smukke Assembly Rooms, der bl.a. beskrives i Jane Austen's roman, Persuasion.

Overnatning på hotel i Bath.

Dag 2: Bath og heldagstur til Stonehenge, Cotswolds m.m.

I skal på en heldagstur med bus til nogle af Englands berømte historiske steder. 
I ser Stonehenge og stencirklerne i Avebury, Lacock National trust Village, der er en idyllisk landsby, der står som i det 18 årh. og bl.a. er brugt som location i filmene Pride and Prejudice og Harry Potter. Her kan I spise frokost i en pub fra 1362.
Besøg også den typiske Cotswolds landsby Castle Combe, der ligger i en skovklædt dal. Mange af husene var beboet af vævere, og stedet er blevet brugt som film location af Steven Spielberg. Derefter går turen tilbage til Bath.

Overnatning i Bath.


 

Dag 3: Liverpool - Havnefront og Chinatown

Kør videre med tog til Liverpool (knapt 3 timer). Check in på jeres hotel. Byens havnefront er på listen over Verdens Naturarv og herfra kan man nyde udsigten. Liverpool har haft stor betydning som maritim handelsby med en af Storbritanniens vigtigste havne.
Besøg Beatles Story, hvor I får et godt indblik i historien omkring de berømte stjerners karriere.
Hvis man har lyst til at shoppe er der rige muligheder for det også.
Byen rummer også Europas første Chinatown hvor der bor 10,000 personer. Imperial Arch, der er 15 m bred, er den største uden for Kina. Den er bestemt værd at kigge nærmere på. Den blev sendt fra Shanghai stykke for stykke og to bronzeløver er placeret korrekt efter Feng Shui. I Chinatown ligger også et stort udvalg af kinesiske restauranter og supermarkeder. I februar fejres der kinesisk nytår.

Overnatning i Liverpool.

Dag 4: Liverpool & Magical Mystery Tour

Start dagen med et beøg på Beatles Museet og derpå en Magical Mystery Tour. Stig ombord på den farverige bus og nyd en fantastisk 2 timers tur der tager jer til alle de steder hen, man forbinder med John, Paul, George og Ringo. Her voksede de op, dannede deres band og tog derefter verden med storm. Turen tager jer bl.a. til deres barndomshjem og steder som "Penny Lane" og  "Strawberry Field". I vil også se et af rock and roll historiens vigtigste steder - der hvor John og Paul mødtes første gang. I vil blive underholdt af en Beatles guide og lytte til Beatles sange undervejs.
I slutter på den legendariske Cavern Club hvor der spilles live musik de fleste eftermiddage og aftener. Jeres billet gælder ikke på dage hvor der er afholdes koncerter, hvortil der sælges billetter.
Den imponerende Liverpool Cathedral, der er Storbritanniens største af slagsen, er også en oplagt mulighed på dagens program. Fra tårnet er der panoramaudsigt over byen. 

 Overnatning i Liverpool.

Dag 5: London

Check ud af jeres hotel og tag toget tilbage til London.
Dagen kan f.eks. bruges på shopping i nogle af storbyens mange spændende butikker og stormagasiner som f.eks. det legendariske Harrod's, det eksklusive Fortnum & Mason eller Selfridges. 
Spis på en af byens mange restauranter.

Vi booker også gerne billetter til London Eye, Madame Tussaud's, Shakespeare's Globe, fodbold m.m.

Overnatning i London.


 

Dag 6: London & Musical

London vrimler med spændende museer, så det er bare et spørgsmål om at vælge hvis I har lyst til at besøge et eller flere af dem.
Tower of London er også værd at se med bl.a. kronjuvelerne.
Senere kan I besøge St Paul's Cathedral og bagefter gå over Themsen via fodgængerbroen Millennium Bridge til det imponerende kunstmuseum Tate Modern.
Om eftermiddagen kan I f.eks. gå en tur i en af byens dejlige parker og bagefter nyde en rigtig engelsk "afternoon tea" (fås mange steder også med champagne). 
Om aftenen skal I se en musical (hvilken aftales med os når I bestiller jeres rejse).

Overnatning i London.

Dag 7: Hjemrejse

Alt afhængig af hjemrejsetidspunkt er det muligt at opleve lidt mere af London. Måske er der tid til at shoppe lidt i Harrods, det berømte stormagasin der ligger i South Kensington, eller nyde en god frokost på en af byens mange cafeer eller pubber.
I jeres pakke er inkluderet togbillet til Heathrow Airport. Vær i lufthavnen i god tid før flyafgang.

Turen kan forlænges med ekstra nætter i London.
TRAVEL'S EASY
Munkerup Strandvej 49,
3120 Dronningmølle
Tlf.: 49718037
Email: info@travels-easy.dk