Kør-selv-ferie i Irland

Tag til ”det rigtige Irland” og oplev den fantastiske natur. Man skal give sig god tid, for der et meget at se, og det tager tid at køre på de mindre veje.
Kør-selv-ferie er den bedste måde at opleve Irland på. Landskabet er smukt og varieret og irerne er utroligt imødekommende og gæstfri. 
Besøg de små landbyer og lokale pubber, nogle med traditionel folkemusik . 
I kan vælge mellem hoteller, manor houses eller slotte - eller en blanding. Vi tibyder masser af muligheder, og vi hjælper gerne med at tilrettelægge jeres helt egen rundrejse.

Hvis I er en gruppe, så kontakt os og få et tilbud.


Det Sydvestlige Irland - 8 dage

Rejsen her bringer jer til den sydvestlige del af Irland, til Cork, Kerry og Limerick. Områderne er kendt for at have nogle af landets smukkeste landskaber. Her finder I høje bjerge, vidunderligt smukke kyststrækninger, grønne frodige bakker og hyggelige små byer.
I får også besøgt Dublin med alt hvad den byder på af spændende seværdigheder, lækre restauranter og god shopping.
 
 

Irlands Vestkyst - 8 dage

Denne oplevelsesrige tur fører jer til nogle af Irlands smukkeste områder. Se bl.a. den naturskønne og unikke Connemara National Park vest for Galway, Clare området med dens unikke planter og de imponerende Cliffs of Moher og middelalderbyen Kilkenny.
I bor på godt på en blanding af 3* hoteller og manor houses.
 
 

Det Sydøstlige Irland - 8 dage

I får masser af naturoplevelser og  på denne tur til det sydøstlige Irland. Den byder på smukke kyststrækninger, nogle af Irlands højeste bjerge i Wicklow og livlige byer. Mange interessante oplevelser venter bl.a. en af Irlands smukkeste haver, Dunbrody Famine Ship, Titanics sidste stoppested i Cobh, Blarney Castle og Waterford Crystal.
I tilbringer også tid i Dublin med alt hvad den byder på af spændende seværdigheder, lækre restauranter og god shopping.
 
 

Det Nordlige Irland - 8 dage

Oplevelserne er utallige i denne rundrejse i Nordirland, Donegal og Sligo.
Se nogle af Irlands smukkeste naturområder med hvide sandstrande, høje bjerge og nogle spændende byer.
I bor bl.a. i Belfast hvor det er oplagt at se det nye Titanic Museum og i den irske hovedstad Dublin.
Besøg det forhistoriske Newgrange nord for Dublin, Giant's Causeway, Bushmills Distillery, Derry og Glenveagh National Park i Donegal.
 
 

Taste of Ireland & Irish Music - 8 dage

Tag på en skøn rundrejse med musikalske islæt. I besøger  mange forskellige smukke naturområder ved den irske vestkyst, bl.a., Galway, Aran Øerne og Dinglehalvøen. Undervejs er der mullighed for at se mange spændede seværdigheder og opleve nogle af de mange hyggelige pubber hvor lokale musikere spiller. Irerne er et meget musikalsk folkefærd. I har også tid i Irlands livlige hovedstad Dublin. 

 
 

Live Like an Irish Lord - 8 dage

Tag på en vidunderlig kør-selv-ferie til den irske vestkyst til Galway og Kerry. I bor på nogle charmerende 4* irske manor houses.
Det er dejlige steder med masser af atmosfære og hygge. De fleste er uformelle og her møder I den berømte irske gæstfrihed. Nyd ferien og slap af med gode værelser, lækker mad og vin.
De forskellige manor houses ligger typisk på landet og mange er omgivet af en stor have eller park. Se også den vildtlevende delfin Fungie i Dingle.
Mange steder kan vi inkludere aktiviteter som f.eks. lystfiskeri, tennis, ridning, bueskydning, lerdueskydning, spabehandlinger og golf.  

 
 

Quest for the Throne - 9 dage

Nu kan vi tilbyde en spændende tur til Nordirland, hvor I følger i stjernernes fodspor. Den prisbelønnede tv-serie, der kombinerer middelalderkrig med mord, mystik og intriger, har tryllebundet fans i hele verden.
Folkene bag tv-serien har valgt at filme en stor del af den i Nordirland. Der optages ved den betagende Causeway kyst og i bjergene. Her findes locations, lige fra Winterfell til King's Road, Iron Island og Stormlands. Er I passionerede fans, vil rejsen rundt i Nordirland selvfølgelig være ekstra spændende.

 
 

The Wild Atlantic Way Syd - 10 dage

På kanten af Europa strækker The Wild Atlantic Way sig 2.500 km. langs den irske vestkyst. Turen her koncentrerer sig om den sydlige del og går fra Galway på midten af vestkysten til Kerry i syd. I slutter af med 2 overnatninger i Dublin.
Hele ruten er fuld af  oplevelser, der bare venter på jer. Undervejs kan I nyde den hyggelige irske musik, spise på nogle af de lokale restauranter, der serverer masser af dejlig fisk og skaldyr.
 
 

Slotsferie i Irland - 12 dage

Tag på en meget flot rejse til det sydlige og vestlige Irland. I starter i Waterford i syd og kører videre op langs Atlanterhavskysten til Kerry, Limerick, Galway, Mayo og slutter i Dublin. På jeres tur vil I opleve nogle af landets forskelligartede landskaber. Det er bare Irland, når det er bedst! 
I bor på nogle rigtigt lækre manor houses og slotshoteller, hvor I kan slappe af efter dagens oplevelser. Mange steder kan I spille golf eller dyrke andre aktiviteter, såsom og tennis, ridning, bue- og lerdueskydning, opleve en falkonér m.m. De fleste hoteller har også spa og pool. 
 
 

The Wild Atlantic Way - 15 dage

På kanten af Europa strækker The Wild Atlantic Way sig 2.500 km. langs den irske vestkyst. Tag på en formidabel flot tur, der strækker sig fra Donegal i nord til Cork i syd. I kommer til at se alt fra forrevne klippekyster, hvide sandstrande, små øer, charmerende byer til et rigt dyreliv med delfiner, havørne sæler og havørne. Hele ruten er fuld af  oplevelser der venter på jer. Det er bare om at komme afsted. 
Nyd også den hyggelige irske musik, spis på de små restauranter, der serverer masser af dejlig fisk og skaldyr og hør de lokale tale irsk.

 
 
TRAVEL'S EASY
Munkerup Strandvej 49,
3120 Dronningmølle
Tlf.: 49718037
Email: info@travels-easy.dk