Skotland med Tog - Den Vestlige Tur - 8 dage

8-dages tur til bl.a. Edinburgh, Inverness og Isle of Skye.

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, den lille charmerende by Pitlochry, "Højlandet Hovedstad" Inverness og den flotte Isle of Skye. Der er også en overnatning i Fort William, der ligger meget flot og til sidst i livlige Glasgow.
Hvis det er jeres første besøg i Skotland, føler I jer måske ikke helt trygge ved at køre ”i den forkerte side af vejen”.  Det behøver ikke at være et problem. Med tog kan I komme rundt i Skotland på en dejlig afslappet måde. 
 
 

Skotland med Tog - Den østlige tur - 8 dage

8-dages tur til bl.a. Edinburgh, Aberdeen Inverness og Perthshire.

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh, "granitbyen" den livlige universitetsby Aberdeen og Inverness der kaldes "højlandets hovedstad" hvorfra I kommer på en spændende heldagstur med bus til Loch Ness og besøger et whisky destilleri. Der er også en overnatning i den lille by Pitlochry hvor I har mulighed for at besøge flere destillerier eller et fint lille slot.
At rejse med tog er ideelt for jer der måske ikke helt trygge ved at køre ”i den forkerte side af vejen” eller ønsker at rejse på en mere afslappet måde. Her kan I sidde i ro og mag og nyde landskabet glide forbi.
 
 

Skotland med Tog - Den Nordlige tur - 9 dage

9 dages tur der bl.a. inkluderer det nordlige Skotland, Orkney og Inverness.

Besøg Skotlands smukke hovedstad Edinburgh og med tog "Højlandets Hovedstad" Inverness. I tager også på en spændende bustur gennem de smukkeste landskaber til Nordskotland og sejler videre til Orkney. Øen byder bl.a. på gamle bosættelser, der er ældre end pyramiderne og flot natur. Den er desuden i høj grad præget af vikingerne.
I slutter af med 2 overnatninger i den livlige storby Glasgow. 
 
 

England og Skotland med tog - 11 dage

En spændende 11 dages togrejse op gennem England til Skotland.

Nyd de smukke og typisk engelske landskaber med start i London til romerbyen Bath, Beatles-byen Liverpool og videre til Glasgow og Edinburgh i Skotland.
I besøger bl.a. Stonehenge, Cotswolds, det skønne Lake District, og tager på éndagsbustur i det skotske højland.
 
 

Belmond Royal Scotsman - The Highland Journey - 3 dage

En smuk togrejse med det elegante luksustog Belmond Royal Scotsman.

At se det fortryllende skotske højland på denne måde er en uforglemmelig oplevelse. Læn jer tilbage og nyd de fantastisk landskaber glide forbi. Toget er indvendigt en helt kapitel for sig med flotte træpaneler og fine sovekupéer med eget bad og toilet.
På denne rejse kører I bl.a. til Cairngorm Mountains i højlandet hvor I besøger den charmerende Rothiemurchus Estate. Den har et stort område med fyrreskov af den slags, der oprindeligt dækkede hele Skotland. Se også Culloden Battlefield og et whiskydestilleri.
På toget møder klassisk elegance intim country-house atmosfære Det er ren luksus der inkluderer udsøgt mad og drikke og gennemført service. Både spisevognene og "The Observation Car" der er "dagligstuen" er ligeledes meget elegante. Togets bar har et bredt udvalg af gode whisky's. 
Der er plads til 36 gæster ombord.
 
 

Belmond Royal Scotsman - The Western Journey - 4 dage

En meget flot og lækker togrejse med Belmond Royal Scotsman til det vestlige Skotland og den mere vilde del af landet.

I får en uforglemmelig oplevelse i smukke rammer ombord på dette elegante tog. Se bl.a. den smukke Loch Lomond, Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis og Isle of Bute med det betagende og overdådige Mount Stuart House. Der er også underholdning med traditionel skotsk musik et par aftener.
 
 

Belmond Royal Scotsman - The Classic Journey - 5 dage

Den ultimative oplevelse med det elegante luksustog Belmond Royal Scotsman.

I rejser gennem højlandet og nogle af landets smukkeste steder. Glæd jer til en fantastisk rejse.
På denne rejse kører I bl.a. ad Storbritanniens smukkeste togstrækning og til Cairngorm Mountains i højlandet, hvor I besøger den charmerende Rothiemurchus Estate. Den har et stort område med fyrreskov af den slags, der oprindeligt dækkede hele Skotland. I besøger også et whiskydestilleri og det romantiske Ballindalloch Castle.

 
 

Belmond Royal Scotsman - Grand Tour of Great Britain - 8 dage

Her har I muligheden for at komme med på en uimodståelig 
8-dages luksustogrejse med Belmond Royal Scotsman hvor turen inkluderer hele 3 lande. 


Oplev Edinburgh - Perthshire - Speyside -  Lake District - Chester -Wales - Bath - Oxford - Cambridge - York - Northumberland og Edinburgh. Se det skotske højland, charmerende Wales og Englands skønne klassiske byer, deriblandt Bath, Cambridge og York. Nyd landskabernes forførende skønhed og besøg historiske slotte, byer og universiteter. I spiser godt bl.a. på et slot og en 2-stjernet Michelin restaurant.

Vælg mellem flere forskellige ture gennem Skotland og England.
 
 
TRAVEL'S EASY
Munkerup Strandvej 49,
3120 Dronningmølle
Tlf.: 49718037
Email: info@travels-easy.dk